Voor de derde keer wordt deze workshop met succes georganiseerd. Ben je geïnteresseerd maar is de workshop al vol of heb je de laatste gemist? Stuur me dan toch een bericht, zodat ik je kan informeren over en inschrijven voor de volgende sessie.

De Flower of Life oftewel de Levensbloem is een oeroud symbool dat terug te vinden is op verschillende plaatsen over de hele wereld.

Dit symbool representeert het ontstaan van het leven. De meeste vindplaatsen bevinden zich in kerken en tempels, maar ook in eenvoudige huizen of boerderijen wordt de Flower of life gevonden. Eén van de eerst bekend geworden vindplaatsen is in de Osiris tempel in Egypte.

Op het eerste gezicht lijkt het een verzameling cirkels. Je begint met een cirkel en tekent dan langs de omtrek nog eens 6 cirkels van dezelfde grootte. Er ontstaat een eenvoudige bloem, het Levenszaad. Maak je hieromheen nog een rand cirkels dan heb je de Levensbloem.

Het tekenen van een cirkel verbindt je linker en rechter hersenhelft en wanneer je de levensbloem tekent, verbind je je hart met je verstand. We nemen je een middag mee op deze ontdekkingstocht door het tekenen en inkleuren van dit mooie symbool.

De workshop Flower of Life geef ik samen met Anita de Groot, zij is Reiki-master, Healer en coach.
Samen verdiepen we ons al jaren en tekenen symbolen uit de heilige geometrie, waarin vaak de flower of life de basis is.

  • Locatie: Dorpsschuur in Lent – Oosterhoutsedijk 29 te Nijmegen.
  • Datum: 23 maart 2024.
  • Tijd: 13:00 tot 17:00.
  • Kosten: €37,50,- dit is inclusief papier en thee.
  • Maximaal aantal deelnemers: 12.
  • Voor wie: iedereen die van tekenen en/of kleuren houd met en zonder ervaring.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Extra!

Expositie in de Dorpsschuur Lent op zondag 24 maart

We nodigen je uit voor onze expositie van heilige geometrie tekeningen, die op zondag 24 maart voor iedereen toegankelijk is van 11:00 tot 16:00 uur. Naast de unieke tekeningen zijn er edelstenen, kleine aquarellen, mooie inzichtkaartensets en boeken te koop. Ook vind je er informatie over Reiki, Reiki-cursussen en Qigong-workshops. Ben je geïnteresseerd in Reiki? Grijp dan deze kans om het tijdens de expositie zelf te ervaren met een korte behandeling.

Je bent van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen. Combineer je bezoek met een heerlijke wandeling over het eiland Lent en maak er een ontspannen dag van.