Zhineng Qigong Lessen.

Om iedereen voldoende individuele aandacht te kunnen geven worden de lessen gegeven in groepen van maximaal 15 personen. De oefeningen worden staand of zittend gedaan.

Voor mensen die daar moeite mee hebben kunnen de oefeningen min of meer aangepast worden en zelfs liggend gedaan worden.

Er wordt veel aandacht besteed aan je lichaamshouding en grondings-oefeningen, met als resultaat dat je je ontspannen voelt, bewust in je lichaam en je met beide voeten stevig op de grond staat. Ook als je al langere tijd Qigong beoefent, kun je nog steeds nieuwe lagen en uitdagingen binnen dezelfde oefeningen ontdekken waardoor juist verdieping ontstaat.

Een les Zhineng Qigong:

  • Ontspanning & Beweging
  • Maximaal 15 mensen per les
  • Versterkt je lichaam
  • Rustig en vitaal gevoel

Informatie over de lessen

Lent (Nijmegen):

In De Dorpsschuur in Nijmegen-Lent (het Eiland) geef ik op de volgende dagen les:

  • Woensdagochtend van 10:00 tot 11:15 uur
  • Vrijdagochtend van 10:00 tot 11:15 uur

Kosten:

De kosten voor de lessen verschillen per periode ivm het aantal lesweken die er in een periode valt.Je geeft je op voor een periode van september t/m december. En van januari t/m juni. Voor alle lessen geldt dat er geen vast startmoment is. Je kunt dus, mits er plaats is, doorlopend instromen.

Heb je vragen over (de kosten van) een cursus of wil je je ervoor opgeven? Dat kan via het contactformulier.

Betaling:

De kosten van de cursus kun je contant bij de eerste les betalen of vóór aanvang van de cursus overmaken op bank NL90ASNB 0707 2611 71 t.n.v. I.E. van Tuil te Elst onder vermelding van begindatum, lesdag en je naam.

Proefles:

Helaas is het niet meer mogelijk om een proefles te volgen. Alle lessen zijn op dit moment vol geboekt. Heb je ervaring met Zhineng Qigong en je wilt graag lessen volgen, dan kun je het contactformulier invullen, vul dan duidelijk je voorkeur in met welke lesdag je mee wilt doen.
Wel is het mogelijk om één-op-één lessen te volgen, waarna je thuis heel gericht verder kunt gaan. Ook is het mogelijk om via skype les te krijgen. Meer informatie hierover vind je bij “één-op-één”