Een uniek muziek rust cadeau

Een uniek melodische rust ervaring geven als cadeau bij je thuis? Dat kan!
Met simpele meditatie en muzikale begeleiding geven wij je dierbare en/of jezelf een troostende en ontspannen ervaring.

Met zachte begeleidende viool muziek en rustgevende meditatie wordt een heldere verbondenheid gecreëerd, waarin je samen rust, lichtheid en ontspanning ervaart.
Even iets anders dan zorgen?

Je zinnen verplaatsen zonder dat je eruit hoeft?
Een liefdevolle ervaring samen beleven?

Neem gerust contact met ons op, om de mogelijkheden door te nemen, en af te spreken zodat je dit rust-cadeau kunnen ervaren.

 

Interactieve muzikale meditatie workshops.

In deze ochtend workshop gaan we met behulp van lichte vioolmuziek, begeleide meditatie én simpele Qigong bewegingen, zacht samenvallen in gewaarzijn en thuiskomen bij je innerlijk kind. De eenvoudige bewegingen kunnen zittend of staand gedaan worden. Je bent van harte welkom om mee te doen en je te laten verwonderen.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Of heb je gelijk interesse en wil je weten waar en wanneer de workshops gegeven worden?
Neem gerust contact op.

Ik organiseer en verzorg dit alles samen met Farinaz.
Farinaz is na haar opleiding aan het conservatorium, 41 jaar violiste geweest in het Gelders orkest. Daarnaast beoefend ze vanaf 2007 Qigong en heeft ze de tweejarige opleiding tot Hunyuan Qi Therapeut afgerond bij master Yuantong Liu.

Door de jaren heen zijn wij tevens toegewijde studentes van de Cursus in Wonderen. De non-dualistische inzichten van de Cursus gebruiken wij in onze meditatie en Qigong.