logo-gesneden-heel-kopie

IRMA VAN TUIL

Mijn naam is Irma van Tuil-van Langen, en ik geef met veel plezier Qigong lessen en Qigong-therapie. In 1995 maakte ik kennis met Zen-meditatie en Qigong bij Sjef de Roos. Juist de combinatie van deze beide vormen vind ik heel mooi en sinds die tijd beoefen ik dit iedere dag.

In 2003 begon ik met Zhineng Qiong en heb ik de opleiding gedaan aan het Chi Neng Instituut® van Patricia van Walstijn. (Level 1 & 2 en de kinderopleiding) Ik heb veel workshops gevolgd en nog steeds volg ik ieder jaar een of meerdere workshops bij internationaal bekende leraren zoals o.a. Ooi Kean Hin en Li Hongshi.

Naast de Qigong en Zen-meditatie heb ik een 1-jarige opleiding gevolgd op het gebied van energetische- en meditatieve oefeningen van William Yang. William Yang is de oprichter van het Taborhuis in Nijmegen en Arnhem.

In 2012 heb ik privé lessen gehad in Maleisië van leraar Ooi Kean Hin en ben ik begonnen met de opleiding “Holistic Clinical Therapy” tot Qigong therapeute. De opleiding heb ik in 2015 in Maleisië afgerond.

Sinds 2005 geef ik Zhineng Qigong lessen in Nijmegen en omstreken. Verder wordt ik regelmatig gevraagd om een workshop te geven in binnen- en buitenland. Ook begeleid en coach ik mensen één op één.