Posts In: Vrijdag

Vrijdagochtend

January 5, 2016

Zhineng Qigong Lessen.

Om iedereen voldoende individuele aandacht te kunnen geven worden de lessen gegeven in groepen van maximaal 15 personen. De oefeningen worden staand of zittend gedaan.

Voor mensen die daar moeite mee hebben kunnen de oefeningen min of meer aangepast worden en zelfs liggend gedaan worden.

Er wordt veel aandacht besteed aan je lichaamshouding en grondings-oefeningen, met als resultaat dat je je ontspannen voelt, bewust in je lichaam en je met beide voeten stevig op de grond staat. Ook als je al langere tijd Qigong beoefent, kun je nog steeds nieuwe lagen en uitdagingen binnen dezelfde oefeningen ontdekken waardoor juist verdieping ontstaat.

Proefles:

Twee of drie keer per jaar is het mogelijk om één proefles mee te doen. Hieraan kun je vrijblijvend mee doen mits er plaats is. Een proefles kost € 5,- wat ten goede komt aan Campaign for Tibet. Wil je weten op welke datum de proefles gegeven wordt en waar?  Vul dan het contactformulier in. Vervolgens neem ik contact met je op om door te geven wanneer de eerst volgende proefles gegeven wordt.

Een les Zhineng Qigong:

  • Ontspanning & Beweging
  • Circa 15 mensen per les
  • Versterkt je lichaam
  • Rustig en vitaal gevoel

Kosten:

De kosten voor de lessen verschillen per periode ivm het aantal lesweken die er in een periode valt.Je geeft je op voor een periode van september t/m december. En van januari t/m juni. Voor alle lessen geldt dat er geen vast startmoment is. Je kunt dus, mits er plaats is, doorlopend instromen.

Heb je vragen over (de kosten van) een cursus of wil je je ervoor opgeven? Dat kan via het contactformulier.

Betaling:

De kosten van de cursus kun je contant bij de eerste les betalen of vóór aanvang van de cursus overmaken op bank NL90ASNB 0707 2611 71 t.n.v. I.E. van Tuil te Elst onder vermelding van Qigong en begindatum.